ΦΩΤΟ: Οι μαθητές του στην Ακαδημία του Α.Ο. Κεραμειά, αυτός στον Ποσειδώνα, αλλά… η αγάπη για το δάσκαλο είναι μεγάλη!

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ετοίμασαν κάποια από τα παιδιά της Ακαδημίας μας στο ματς της ομάδας μας με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών στο γήπεδο της Σούδας.

Αν και αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο, ο Κώστας Κωνσταντινίδης (επιθετικός του Ποσειδώνα) δεν παύει να είναι ο δάσκαλός τους στο σχολείο.

Φορώντας τις φόρμες της Ακαδημίας μας και κρατώντας στα χέρια τους το σύνθημα «Κύριε Κώστα, είμαστε εδώ και σε αγαπάμε» έτρεξαν να φωτογραφηθούν με το δάσκαλό τους πριν το ματς, ενώ έμειναν στην κερκίδα για να τον δουν να αγωνίζεται.

Και βέβαια, έκαναν την είσοδό τους μαζί με τις δύο ομάδες και τους διαιτητές, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας του Α.Ο. Κεραμειά ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας του Ποσειδώνα, Σπύρο Μουμούρη, αλλά και τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Μπερτάκη, Παναγόπουλο και Καντανολέων, για τη διοργάνωση αυτού του μικρού event προς τιμή του δασκάλου των παιδιών μας.

Για μία ακόμη φορά, η Ακαδημία μας προκάλεσε το θαυμασμό των διοικούντων της ΕΠΣ Χανίων, με τον Α’ Αντιπρόεδρο Δημήτρη Λυκάκη να συγχαίρει μέλη της διοίκησης που προάγουν το «ευ αγωνίζεσθαι» στα παιδιά μας.

Δείτε φωτογραφίες:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.