Ενημέρωση γονέων για αποφάσεις τελευταίου Δ.Σ. Ακαδημίας Α.Ο. Κεραμειά

Ενημερώνουμε τους γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Κεραμειά για τις κάτωθι αποφάσεις κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.:

Η Ακαδημία μας θα συμμετέχει στο τουρνουά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή μας στο Πανκυκλαδίτικο Τουρνουά Ακαδημιών.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μία νεοσύστατη Ακαδημία, όπως η δική μας, να προσκαλείται να συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό τουρνουά εκτός Κρήτης. Οι όροι συμμετοχής στο ταξίδι έχουν γνωστοποιηθεί στους γονείς, οι οποίοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στον κ. Νεκτάριο Λουτζακλή. Λεπτομέρειες για το τελικό κόστος θα δοθούν τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι το Δ.Σ. της Ακαδημίας μας βρίσκεται σε επαφή με διάφορους φορείς και επιχειρηματίες, ώστε να εξασφαλιστούν χορηγίες για τη μετάβαση και τη διαμονή στην Πάρο, κυρίως για να είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά μας.

Διαβάστε όλη την προκήρυξη εδώ.

  • Ανακοινώνεται ότι όσοι προπονητές επιθυμούν να συνεργαστούν με την Ακαδημία μας, να επικοινωνήσουν με τονν υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, κ. Νεκτάριο Λουτζακλή ή να στείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail μας. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εργαστεί τουλάχιστον για μία σεζόν σε άλλη ακαδημία.
  • Η κα Μαρία Ποθητού-Καλλιδονάκη αναλαμβάνει χρέη υπεύθυνης ιματισμού της Ακαδημίας. Πλέον, οι γονείς θα πρέπει να απευθύνονται σε εκείνη για οτιδήποτε αφορά το υλικό ιματισμού.

Τέλος, ενημερώνουμε τους γονείς ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Απριλίου, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί γενική-απολογιστική συνέλευση, στηλέσχη της ομάδας μας στο Κουμ Καπί (Ελευθερίου Βενιζέλου 73). Η συμμετοχή όλων κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Η σεζόν ολοκληρώνεται στις 29 Ιουνίου με το καθιερωμένο φιλικό παιδιών-μπαμπάδων, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν τις διακοπές του Πάσχα θα γίνει στις 21 Απριλίου.